Harrij Slier

Na het behalen van mijn taxi pas bedacht ik hoe kan ik mijn opleiding verder uitbreiden naar een hoger niveau meer in de richting van directie chauffeur. Na wat Googelen kwam ik op de site van de DCOI uit en heb met hun contact gezocht over de opleiding. Zowel Matthieu als Joke nemen alle tijd voor je aan de telefoon om het e.e.a. uit te leggen
Na het eerste gesprek had ik over DCOI al een goed gevoel wat een service en wat een fijne mensen om mee te praten, er wordt aan alle kanten met je meegedacht en er is best veel mogelijk.
Ik heb daarom besloten om een intake te doen en deze was samen met Micha Hemmes tijdens de intake dacht ik wat een informatie en tips krijg je nu al mee waar je wat mee kan doen.
Nadat ik de evaluatie van de intake had ontvangen heb ik besloten om de opleiding voor CCV-D1 te volgen, het is een intensieve week maar wat leer je veel over het rijden en wat erbij komt kijken. En Micha is een hele fijn persoon en een vakman op zijn gebied, alles was goed verzorgd (lunch)en een mooie afwisseling in de routes die we reden.
Ik kan niks anders zeggen dan een uitstekende opleiding waarvan het resultaat 100% was. Mijn advies voor mensen die VIP- chauffeur willen worden zoek niet verder en neem contact op met DCOI.