Intake/rijtest

De eerste stap naar de opleiding Directiechauffeur CCV-D1

Om uw doel te kunnen behalen is het van belang dat wij u beter leren kennen. Weten wat uw sterke en minder sterke kanten zijn. Het zou jammer zijn van de moeite en het geld als u aan een opleiding begint waar u onvoldoende kwaliteiten voor bezit. Ook laten wij u graag de voor- en nadelen van het vak zien. Hier komen wij achter door samen met u de unieke DCOI Intake te doen. Dit is de basis van uw verdere opleidingstraject. Aan de hand van de Intake kunnen wij beslissen wel of niet te starten met de opleiding Directiechauffeur. Het verslag dat u ontvangt geeft u een duidelijk inzicht, waarmee u vast aan de slag kunt gaan, voorafgaand aan het opleidingstraject.

Intake

Als het uw voornemen is om Directiechauffeur te worden, kunt u zich direct inschrijven voor de Intake. Naast een rijtest, die wij met u op de openbare weg doen, houden wij ook een gesprek met u en een korte theorietest. De totale Intake bedraagt 1,5 uur. Aan de hand van de Intake kunnen wij u feilloos aangeven of u geschikt bent voor het vak en heeft uw trainer straks een duidelijk beeld van wie u bent en wat uw sterke en minder sterke kanten zijn. Daarnaast kunt u met de uitslag van de Intake direct zelf aan de slag en u voorbereiden op uw opleiding en nieuwe toekomst.

Inhoud Intake/rijtest

  • Kennistest
  • Rijtest
  • Adviezen & tips
  • Persoonlijke uitgebreide rapportage

Mocht u onvoldoende kwaliteiten bezitten dan zullen wij u dat ook aangeven en u een negatief advies geven.

De volgende stap

Blijkt uit de Intake dat u beschikt over voldoende kwaliteiten dan is dit een prima vertrekpunt om uw opleiding te beginnen. U heeft immers inzicht gekregen in uw sterke kanten en schaduwkanten en een duidelijk beeld hoe u hier aan kunt werken. Daarnaast heeft ook uw trainer door de Intake een prima beeld van u gekregen. Hierdoor weet hij hoe hij u gericht op het gewenste niveau kan krijgen, zodat u kunt uitgroeien tot een uitstekend Directiechauffeur.

Kosten Intake

€75,- BTW vrijgesteld

Introductiedag opleiding directiechauffeur

Wilt u een beter beeld krijgen van de opleiding directiechauffeur dan kunt u ook kiezen voor een praktijk introductiedag directiechauffeur in plaats van een Intake.

Lees meer