Intakeplus©

De eerste stap naar de opleiding Directiechauffeur CCV-D1

Om uw doel te kunnen behalen is het van belang dat wij u beter leren kennen. Weten wat uw sterke en minder sterke kanten zijn. Het zou jammer zijn van de moeite en het geld als u aan een opleiding begint waar u onvoldoende kwaliteiten voor bezit. Ook laten wij u graag de voor- en nadelen van het vak zien. Hier komen wij achter door samen met u de unieke DCOI Intakeplus© te doen. Dit is de basis van uw verdere opleidingstraject. Aan de hand van de Intakeplus© kunnen wij beslissen wel of niet te starten met de opleiding Directiechauffeur. Het verslag dat u ontvangt geeft u een duidelijk inzicht, waarmee u vast aan de slag kunt gaan, voorafgaand aan het opleidingstraject.

Intakeplus©

Als het uw voornemen is om Directiechauffeur te worden, kunt u zich direct inschrijven voor de Intakeplus©. Naast een rijtest, die wij met u op de openbare weg doen, houden wij ook een gesprek met u en een korte theorietest. De totale Intakeplus© bedraagt 2 uur. Aan de hand van de Intakeplus© kunnen wij u feilloos aangeven of u geschikt bent voor het vak en heeft uw trainer straks een duidelijk beeld van wie u bent en wat uw sterke en minder sterke kanten zijn. Daarnaast kunt u met de uitslag van de Intakeplus© direct zelf aan de slag en u voorbereiden op uw opleiding en nieuwe toekomst.

Inhoud Intakeplus©

  • Kennistest
  • Rijtest
  • Adviezen & tips
  • Persoonlijke uitgebreide rapportage

Mocht u onvoldoende kwaliteiten bezitten dan zullen wij u dat ook aangeven en u een negatief advies geven.

De volgende stap

Blijkt uit de Intakeplus© dat u beschikt over voldoende kwaliteiten dan is dit een prima vertrekpunt om uw opleiding te beginnen. U heeft immers inzicht gekregen in uw sterke kanten en beperkingen en een duidelijk beeld hoe hier u aan kunt werken. Daarnaast heeft ook uw Trainer door de Intakeplus© een prima beeld van u gekregen. Hierdoor weet hij hoe hij u gericht op het gewenste niveau kan krijgen, zodat u kunt uitgroeien tot een uitstekend Directiechauffeur.

Introductiedag opleiding directiechauffeur

Wilt u een beter beeld krijgen van de opleiding directiechauffeur dan kunt u ook kiezen voor een praktijk introductiedag directiechauffeur in plaats van een Intakeplus©.

Lees meer