Introductiedag opleiding Directiechauffeur CCV D1

DCOI biedt u de mogelijkheid een introductiedag te volgen voor de opleiding Directiechauffeur CCV-D1. Geen bijeenkomst met veel wervende verhalen, maar een dag waarbij u in de praktijk daadwerkelijk kennis maakt met het vak van Directiechauffeur en u alles kunt vragen over de opleiding.  U ervaart hoe het is achter het stuur te zitten van een Directieauto en als Directiechauffeur op te treden. Interessant om mee te maken welke kennis en vaardigheden u moet hebben om als Directiechauffeur te kunnen slagen.

In vogelvlucht neemt de instructeur u mee in de belangrijkste zaken die onderdeel zijn van de erkende opleiding Directiechauffeur CCV-D1.

De items zijn:
– Veilig, vlot en comfortabel rijden
– Gebruik van het professionele navigatiesysteem
– Security
– Beroepshouding en communicatie met een VIP

U ontvangt aan het einde van de dag een korte rapportage, zodat u goed inzicht krijgt in uw mogelijkheden. Wilt u daarna doorgaan met de opleiding Directiechauffeur CCV-D1, dan bent u van harte welkom. Gaat u niet verder dan heeft u in ieder geval een leerzame en leuke dag gehad en nieuwe rijtechnieken aangeleerd die u zelf ook in de praktijk kunt toepassen.

Toch liever een intake doen? Volg dan een Intakeplus©  van 2,5 uur. Dan weet u direct of u geschikt bent voor het vak van Directiechauffeur.

Interesse? Meld u dan nu aan of bel voor meer informatie 088-1666 850.

Opleiding directiechauffeur