Dennis Broman

Er zijn meerdere opleidingen en -opleiders tot directiechauffeur CCV-D1 maar ik besloot me aan te melden bij DCOI vanwege de fijne contacten voorafgaande aan de aanmelding. De snelle schakeling met de backoffice en het meedenken in een maatoplossing (Joke Zwennis) deden me hiertoe besluiten.

Het bleek een goede keuze want ook qua rijopleiding was alles goed geregeld. Een nieuwe BMW 5-serie met alle mogelijke opties voldeed aan de auto die je als directiechauffeur kunt verwachten in de praktijk. De slipcursus die was inbegrepen in de opleiding was leuk maar ook erg leerzaam. Daarnaast was de dagelijkse lunch uitstekend geregeld.

Last but not least bepaalt de cursusleider voor het grootste deel of een opleiding goed is of niet. Met trainer Ezrah Sarath had ik meteen een goede click mede door zijn interesse in jou als persoon. Deze verfrissende trainer heeft bewonderenswaardig veel theoretische- en praktische kennis die hij je op een prettige manier meegeeft. De trainingsroutes die we hebben gereden bereiden je heel goed voor op het examen. Mede dankzij hem heb ik mijn CCV-D1 praktijk- én theorie-examen in één keer behaald!