VIP chauffeur worden

VIP chauffeur worden?

De vakopleiding om VIP chauffeur te worden van DCOI is erkend door het CCV en professioneel. Chauffeurs leren tijdens de opleiding directiechauffeur CCV-D1 directieleden, privé personen en VIPS correct, comfortabel en veilig op elk gewenst tijdstip op de plek van bestemming te brengen.

VIP chauffeur worden
VIP chauffeur worden

De kwaliteit van de opleiding om VIP chauffeur te worden, is een combinatie van e-learning en praktische trainingsdagen. Nadat u uw CCV-D1 certificaat heeft, biedt DCOI de mogelijkheid om uw opleiding uit te breiden met de vakopleiding Security Driver oftewel ‘veiligheids’ chauffeur. VIPS worden namelijk in toenemende mate bedreigd en u leert in deze aanvullende opleiding risicovolle situaties te beheersen.

Op de website vindt u meer informatie waarom het volgen van deze vervolgopleiding erg aantrekkelijk is en aansluit bij de huidige ontwikkelingen in de maatschappij.

Altijd al VIP chauffeur willen worden?

DCOI houdt de vinger aan de pols met de maatschappelijke ontwikkelingen om de chauffeurs opleidingen af te stemmen op vragen in binnen- en buitenland.

Als u in het bezit bent van het CCV-D1 certificaat om uw VIP veilig, vlot en comfortabel te vervoeren, denkt u misschien aan professionele opvolging om Security Driver te worden. Als VIP chauffeur is deze vakopleiding een waardevolle aanvulling en u bent als VIP chauffeur voorbereid op een medium dreigingsniveau, dus onbewapend. In deze tweedaagse opleiding worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Beveiligingsprocedures bij woonhuis, horeca, vliegveld, bedrijfspand
  • Evacuatie
  • Specialistische rijtechniek en voertuigmanoeuvres
  • Observatietechnieken
  • Looptechnieken
  • Communicatie en alarmering

Wilt u zich onderscheiden als VIP of directiechauffeur, dan biedt DCOI de volgende ondersteuning:

  • gratis persoonlijk gesprek of informatiebijeenkomst
  • uitgebalanceerde intake
  • masterclass personal development
  • marketingtraining voor directiechauffeurs

Na het behalen van de vakopleiding Security Driver bent u een goede partij voor toekomstige werkgevers en opdrachtgevers.

Meer info? Neem contact op!

Wij horen graag van u en geven graag aanvullende informatie in een persoonlijk gesprek. U kunt ons ook bellen zodat we meer informatie toesturen.
Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 08.30 tot 13.00 uur.

Wij nodigen u uit om VIP chauffeur te worden en eventueel aanvullend de vakopleiding tot Security Driver te volgen of het CCV- D2 certificaat. U bent van harte welkom!