Vip chauffeur opleiding CCV- D1 opleiding

Volg een VIP chauffeur CCV-D1 opleiding bij het DCOI

 

  • Het DCOI is een erkend en CCV gecertificeerd opleidingsinstituut
  • Onze ervaren en enthousiaste instructeurs richten zich voor de volle 100% op u
  • Wij voldoen aan de strenge eisen die door het CCV aan de VIP chauffeur opleiding gesteld zijn
  • Een hoge kwaliteit en hoog slagingspercentage staan bij ons centraal
  • Een praktijkgerichte introductiedag behoort tot de mogelijkheden

 

Vip chauffeur opleiding CCV d1 opleiding
Vip chauffeur opleiding CCV d1 opleiding

 

Wanneer u VIP chauffeur wilt worden, vraagt de Nederlandse markt nou eenmaal om een CCV-D1 certificaat. Om dit certificaat te behalen moet u een CCV-D1 opleiding volgen. Bij het DCOI, het Driving Company Opleiding Instituut, bent u aan het juiste adres voor zo een VIP chauffeur opleiding. Onze opleiding bestaat uit twee delen: een theoretisch gedeelte en een praktijkgerichte training. De praktijktraining duurt vier dagen, met aansluitend op vrijdag het praktijkexamen. Het theorie-examen kunt u op een door u gewenst moment doen, mits het binnen zes maanden is na het behalen van uw praktijkexamen.

Waarom kiezen voor een VIP chauffeur (CCV-D1) opleiding van het DCOI?

Wanneer u kiest voor de VIP chauffeur CCV-D1 opleiding van het DCOI, kiest u voor diverse voordelen. Allereerst is het DCOI door het CCV erkend als een opleidingsinstituut. Dit betekent dat wij voldoen aan de strenge eisen die hieraan gesteld zijn. Daarnaast werken we uitsluitend met ervaren, gecertificeerde en enthousiaste instructeurs. Ook beschikt het DCOI over een uitstekend wagenpark en is ons slagingspercentage erg hoog.

Wilt u ervaren of de VIP chauffeur opleiding echt iets voor u is? Kies dan voor een dagje vooropleiding. Tijdens deze introductiedag gaat u daadwerkelijk in de praktijk kennismaken met het vak en bieden we de gelegenheid om al uw vragen te stellen.

De voordelen van een praktijk introductiedag

Als u na een praktijk introductiedag een positief resultaat heeft behaald en vervolgens kiest voor de VIP chauffeur CCV-D1 opleiding van DCOI, heeft u een uitstekende keuze gemaakt. Het concept heeft bewezen, dat uw slagingskans na een praktijk introductiedag aanzienlijk hoger ligt.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of schrijf u direct in.