Vip chauffeur opleiding CCV- D1 opleiding

Volg een VIP chauffeur CCV-D1 opleiding bij het DCOI

 • Het DCOI is een dor het CBR/CCV erkend gecertificeerd opleidingsinstituut
 • Onze ervaren en enthousiaste instructeurs richten zich voor de volle 100% op u
 • Wij voldoen aan de strenge eisen die door het CCV aan de VIP chauffeur opleiding gesteld zijn
 • Een hoge kwaliteit en hoog slagingspercentage staan bij ons centraal
 • Uitgebalanceerde  Intakeplus©
 • Een praktijkgerichte introductie/trainingsdag behoort tot de mogelijkheden

Directie chauffeur opleiding

Wanneer u VIP chauffeur wilt worden, vraagt de Nederlandse markt nou eenmaal om een CCV-D1 certificaat. Om dit certificaat te behalen moet u een CCV-D1 opleiding volgen. Bij het DCOI, het Driving Company Opleiding Instituut, bent u aan het juiste adres voor zo een VIP chauffeur opleiding. Onze opleiding bestaat uit twee delen: een theoretisch gedeelte en een praktijkgerichte training. De praktijktraining duurt vier dagen, met aansluitend op vrijdag het praktijkexamen. Het theorie-examen kunt u op een door u gewenst moment doen, mits het binnen zes maanden is na het behalen van uw praktijkexamen.

Waarom kiezen voor een VIP chauffeur (CCV-D1) opleiding van het DCOI?

Wanneer u kiest voor de VIP chauffeur CCV-D1 opleiding van het DCOI, kiest u voor diverse voordelen. Allereerst is het DCOI door het CBR/CCV erkend als een opleidingsinstituut. Dit betekent dat wij voldoen aan de strenge eisen die hieraan gesteld zijn. Daarnaast werken we uitsluitend met ervaren, gecertificeerde en enthousiaste instructeurs. Ook beschikt het DCOI over een uitstekend wagenpark en is ons slagingspercentage erg hoog.

Wilt u ervaren of de VIP chauffeur opleiding echt iets voor u is? Kies dan voor een dag vooropleiding. Tijdens deze introductiedag gaat u daadwerkelijk in de praktijk kennismaken met het vak en bieden we de gelegenheid om al uw vragen te stellen.

De voordelen van een praktijk introductiedag

Als u na een praktijk introductiedag een positief resultaat heeft behaald en vervolgens kiest voor de VIP chauffeur CCV-D1 opleiding van DCOI, heeft u een uitstekende keuze gemaakt. Het concept heeft bewezen, dat uw slagingskans na een praktijk introductiedag aanzienlijk hoger ligt.

De items zijn:

 • Veilig, vlot en comfortabel rijden
 • Gebruik van het professionele navigatiesysteem
 • Security
 • Beroepshouding en communicatie met een VIP

U ontvangt aan het einde van de dag een uitgebreide rapportage, zodat u goed inzicht krijgt in uw mogelijkheden. Wilt u daarna doorgaan met de opleiding Directiechauffeur CCV-D1, dan bent u van harte welkom. Gaat u niet verder dan heeft u in ieder geval een leerzame en leuke dag gehad en nieuwe rijtechnieken aangeleerd die u zelf ook in de praktijk kunt toepassen.

Voordelen

 • U krijgt een uitstekend inzicht van wat de opleiding nu precies inhoudt, omdat de instructeur alle aspecten die worden behandeld tijdens de opleiding aan bod laat komen
 • U krijgt zo een beter gevoel bij wat een functie als Directiechauffeur voor u kan betekenen
 • U hoeft geen Intakeplus© meer te doen, want u ontvangt op basis van de trainingsdag, die u heeft gevolgd, een uitgebreid verslag met uw sterke punten en uw verbeterpunten. Daarnaast het opleidingsadvies van het DCOI
 • U kunt na deze dag beslissen of u met de opleiding verder wilt gaan.
 • Door de extra trainingsdag vergroot u uw slagingskansen bij het praktijk examen directiechauffeur CCV-D1
 • U betaald slechts een gering bedrag meer voor de introductiedag  (09.00-16.00 uur) dan voor een Intakeplus©

Interesse in een opleiding tot VIP chauffeur? Schrijf u vandaag nog in!

Bent u geïnteresseerd in onze opleiding tot VIP chauffeur/privéchauffeur? Schrijf u dan vandaag nog in. Heeft u nog een specifieke vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het beroep als privéchauffeur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt zich ook inschrijven voor een gratis informatiebijeenkomst of Webinar. Wij helpen u graag.

Meer info