Specialistische Rijopleidingen DCOI

Naast de opleidingen Directiechauffeur kunt u ook terecht bij DCOI voor Specialistische Rijopleidingen en maatwerktrainingen. Bijvoorbeeld de opleiding Security Driver. Of International directiechauffeur. Men noemt dat ook wel International Executive Chauffeur (IEC).

Certificaat voor het buitenland nodig?

Heeft u dan een speciaal certificaat nodig om in het buitenland te mogen rijden? Nee! Als u in het bezit bent van het CCV-D1 certificaat kunt u gewoon in het buitenland rijden. De bewering dat u dus speciaal een certificaat moet halen voor het buitenland is dus een nonsens verhaal.

Toch trainen in het buitenland

Wanneer u toch veel buiten Nederland rijdt is het wel aan te raden om een tweedaagse training te volgen in het buitenland. DCOI geeft deze Specialistische Rijopleiding Internationaal Directiechauffeur tegen een aantrekkelijke prijs.

Registreren als applicatiedagen

Indien gewenst kunt u deze trainingsdagen gebruiken om u applicatiedagen te registeren bij CCV.

Grote Eifelroute en Osningroute Duitsland

Het is ook mogelijk twee trainingsdagen te volgen in Duitsland waarbij u op de prachtige Grote Eifelroute traint en de Osingroute. De training is inclusief ontbijt, lunch, diner en hotelovernachting. Ook deze dagen kunnen meetellen voor de registratie van uw applicatiedagen.

Maatwerktraining

Wilt u een maatwerktraining die helemaal is gericht op datgene wat voor u van belang is? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Telefoon 088 – 1666 850.

Meer weten over de Specialistische rijopleidingen van DCOI? Klik hier