Speciale aanbieding mei en juni

DCOI is een van de grootste opleiders van Nederland. Wij kopen jaarlijks dan ook veel examencapaciteit in bij het CBR/CCV om er voor te zorgen dat onze kandidaten altijd direct na de opleidingsweek examen kunnen doen.

Omdat we nog examencapaciteit over hebben in de maanden mei en juni bieden wij de opleiding Directiechauffeur CCV- D1 tegen een zeer aantrekkelijk tarief aan in deze maanden. Neem dus snel contact met ons op en informeer naar de aantrekkelijke tarieven die wij u deze maanden kunnen bieden.

Waarom moet ik juist voor DCOI  kiezen?
Het kiezen van de beste opleider is natuurlijk heel persoonlijk, maar er zijn genoeg redenen om voor DCOI te kiezen. Hieronder een aantal van die redenen;

 • DCOI is als marktleider een hele andere organisatie dan de andere aanbieders. Veel
  andere opleiders doen de opleiding directiechauffeur ´erbij´. DCOI heeft zich al jaren voor de volle 100% gespecialiseerd in de vakopleiding Directiechauffeur CCV-D1 en D2.
 • DCOI geeft de opleiding in luxe exclusieve voertuigen, zoals de BMW 5 serie, die zijn voorzien van de modernste technieken en veiligheidssystemen.
 • DCOI is de enige opleider in Nederland die op het hoogste internationale niveau opleidt voor een Internationaal certificaat en de opleiding Security Driver. Hiermee onderscheidt u zichzelf direct van alle andere directiechauffeurs.
 • Bij het volgen van de opleiding CCV-D1 en D2, de Internationale opleiding of Security Driver kunt u gratis lid worden van de DCOI Members Club. Daardoor profiteert u van kortingen op onze vakgerichte trainingen. Zowel in het binnen als in het buitenland.
 • U kunt als lid met korting deelnemen aan extra aanvullende certificaattrainingen, zoals SAT trainingen (Security Awareness Trainingen), rijvaardigheidstrainingen en de training ‘Marketing voor de directiechauffeur’. Maar ook aan applicatiedagen die u nodig heeft om uw certificaat te behouden.
 • Indien u van baan of werkkring wilt veranderen, ondersteunt DCOI u kosteloos bij het zoeken naar een andere opdrachtgever.
 • U wordt door ons als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwste vacatures. Deze vacatures zijn alleen voor u beschikbaar.
 • DCOI is het enige opleidingsinstituut dat direct gekoppeld is aan het grootste netwerk van opdrachtgevers in Nederland, Duitsland, Frankrijk, België, Oostenrijk, Zwitserland en Portugal. Doordat DCOI een uniek opleidingsinstituut is, worden wij vaak gevraagd door buitenlandse bedrijven, overheden en o.a. het Europese parlement voor het opleiden en leveren van chauffeurs op internationaal niveau.
 • VIP’s weten steeds vaker de weg naar DCOI te vinden om hun vacatures uit te zetten. Dit houdt ook in dat DCOI regelmatig via dit netwerk vacatures of opdrachten krijgt aangeboden.
 • Heeft u ambities om in het buitenland aan de slag te gaan als directiechauffeur? DCOI heeft een actief netwerk met werkgevers beschikbaar. DCOI onderhoudt nauwe contacten met deze werkgevers in het binnen en buitenland.
 • Opleiding directiechauffeur

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY