Privéchauffeur worden privé chauffeur worden

Privéchauffeur worden? Kies voor een gerenommeerde opleiding van DCOI!

 

  • Een 4 daagse praktijkgerichte opleiding om privé chauffeur te worden
  • Theorie via e- e-learning thuis
  • We werken doelgericht en efficiënt naar uw certificaat toe
  • DCOI is een erkend en professioneel opleidingsinstituut met meer dan 25 jaar ervaring
  • Een hoogwaardige kwaliteit staat bij al onze opleidingen centraal
  • Ervaren of het iets voor u is? Kies voor een praktijkgerichte introductiedag

 

Privéchauffeur worden privé chauffeur worden
Privéchauffeur worden privé chauffeur worden

Heeft u wel eens van het beroep privéchauffeur of directiechauffeur gehoord? Een fantastische baan waarbij u niet alleen in een luxueuze auto rijdt, maar ook een baan waarbij u te maken krijgt met mensen die voor de volle 100% op u vertrouwen. Ook privéchauffeur worden? Kies dan voor een gerenommeerde opleiding van het DCOI. Wij zijn hét CCV erkende en professionele opleidingsinstituut.

Zelf ervaren of u privé chauffeur wilt worden?

Lijkt het u leuk om privéchauffeur te worden, maar wilt u dit liever eerst ervaren? Kies dan voor een praktijk introductiedag van het DCOI. Tijdens deze introductiedag gaat u daadwerkelijk in de praktijk kennismaken met het vak en bieden we de gelegenheid om al uw vragen te stellen. Doordat onze ervaren instructeurs veel tijd en moeite steken in het opleiden van privéchauffeurs vinden wij het belangrijk dat alleen de echt gemotiveerde chauffeurs deelnemen. Dé manier dus om zelf te ervaren of u privé chauffeur wilt worden.

Aanvullende opleiding

Oké, u weet zeker dat u privéchauffeur wilt worden en u heeft de opleiding met succes behaald. Wist u dat er dan na de opleiding vele aanvullingen mogelijk zijn? DCOI biedt aanvullende masterclasses personal development en een marketingtraining voor directiechauffeurs. Of aanvullende vakopleidingen zoals de vakopleiding Security Driver, CCV-D2 -D3 -D4 of internationale trainingen.

Meer weten over de mogelijkheden om privé chauffeur te worden of meer informatie over de aanvullende opleidingen? Neem dan direct contact met ons op.