Privé chauffeur opleiding

Opleiding privé chauffeur

Kies voor de DCOI opleiding. Want privé chauffeur zijn voor VIPs of directieleden of andere privé personen is een fantastisch beroep. Het is niet alleen een kwestie van A naar B rijden, want u bent ook degene die voor de veiligheid zorgt en waarop de VIP of het directielid vertrouwd.

Privé chauffeur opleiding
Privé chauffeur opleiding

Een goede communicatie, een servicegerichte instelling en gevoel voor steeds weer wisselende situaties maakt u een geschikte kandidaat voor de opleiding tot privé chauffeur. Deze vakopleiding bestaat uit een theoretisch gedeelte via e-learning en 4 dagen praktijktraining. Gedurende de opleiding wordt u samen met een andere kandidaat getraind door één trainer.

Daarmee wordt er efficiënt en doelgericht naar het eindresultaat gewerkt namelijk het door CCV erkend certificaat tot privé chauffeur! De opleiding voldoet aan alle praktijkeisen waarnaar het bedrijfsleven op zoek is.

Mag DCOI u helpen om dit prachtige vak in de praktijk te brengen! Neem een kijkje op de website en vraag om aanvullende informatie bij de informatiebijeenkomsten in Zeist of Lelystad.

Aanvullende opleiding privé chauffeur

Na de opleiding privé chauffeur zijn er vele aanvullingen mogelijk. DCOI biedt aanvullende masterclasses personal development en solliciteren om aan het werk te komen en aanvullende vakopleidingen zoals de vakopleiding Security Driver.

In deze tweedaagse opleiding worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Beveiligingsprocedures bij woonhuis, horeca, vliegveld, bedrijfspand
  • Specialistische rijtechniek en voertuigmanoeuvres
  • Observatie- en looptechnieken
  • Communicatie en alarmering
  • Evacuatie

U krijgt in de basis opleiding tot privé chauffeur ook al beveiligings onderwerpen aangeboden, maar extra beveiliging wordt niet aangeboden, terwijl de toenemende dreiging wereldwijd reëel is.

Kies voor uw eerste stap naar de privé chauffeur opleiding? Schrijf u vandaag nog in!

Op de informatiedagen geven wij voorlichting over het vak privé chauffeur. U kunt ons allerlei vragen stellen en wij laten u de voor- en nadelen van het vak zien.

Daarna biedt DCOI de zogenaamde IntakePlus die de basis biedt voor uw verdere opleidingstraject. Bel of mail ons en wij informeren u schriftelijk of mondeling en heten u van harte welkom!