Praktijkgerichte opleiding privé/directiechauffeur

Een praktijkgerichte opleiding tot privé/directiechauffeur

  • Een praktijkgerichte opleiding tot privé/directiechauffeur, met theorie via e-learning
  • We werken doelgericht en efficiënt naar uw certificaat toe
  • DCOI is een erkend en professioneel opleidingsinstituut met meer dan 25 jaar ervaring
  • Een hoogwaardige kwaliteit staat bij al onze opleidingen centraal
  • Ervaren of het iets voor u is? Kies voor een praktijkgerichte introductiedag

Praktijkgerichte opleiding privé chauffeur

Wist u dat privé/directiechauffeur een fantastisch beroep is? Een beroep waar degene die u vervoert voor de volle 100% op u vertrouwt? En een beroep is waarbij u, naast het rijden in een luxueus voertuig, verantwoordelijk bent voor belangrijke personen? Bij DCOI bieden we een praktijkgerichte opleiding tot privé/directiechauffeur. Ervaren of onze opleiding daadwerkelijk iets voor u is? Kies dan voor een praktijk introductiedag. De uitgelezen mogelijkheid om in de praktijk kennis te maken met het vak en al uw vragen te stellen.

Waarom kiezen voor de praktijkgerichte opleiding tot privé/directiechauffeur van DCOI?

Wanneer u kiest voor de praktijkgerichte opleiding tot privé/directiechauffeur van DCOI, kiest u voor een groot aantal voordelen. Zo bent u bij ons verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit opleiding, staat u voor de volle 100% centraal en garanderen wij een hoog slagingspercentage. We werken op een doelgerichte en efficiënte manier naar uw certificaat toe. Ook is het DCOI een gerenommeerd en door het CCV erkend opleidingsinstituut met een jarenlange ervaring en enthousiaste medewerkers.

Interesse in een opleiding tot VIP chauffeur? Schrijf u vandaag nog in!

Bent u geïnteresseerd in onze opleiding tot VIP chauffeur/privéchauffeur? Schrijf u dan vandaag nog in. Heeft u nog een specifieke vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het beroep als privéchauffeur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt zich ook inschrijven voor een gratis informatiebijeenkomst of Webinar. Wij helpen u graag.

Meer info