Persoonsbeveiliging

DCOI werkt op het gebied van de opleidingen Persoonsbeveiliging samen met diverse partners, een daarvan is Mentor & Protégé.

Mentor & Protégé richt zich op kandidaten die High-End opgeleid worden en die wereldwijd ten dienste staan van personen die vanwege hun financiële- ; politieke- ; of VIP status tot een bepaalde doelgroep behoren. Persoonsbeveiliging, Close Protection, is binnen deze doelgroep zeker geen overbodige luxe. De vraag naar uitstekend gekwalificeerde persoonsbeveiligers is stijgende, en dat is ook niet zo verwonderlijk gezien de verharding van onze maatschappij. Het aantal ontvoeringen en aanslagen nemen wereldwijd toe, en dit is zelfs in het relatief veilige Nederland zichtbaar. Mentor & Protégé onderscheidt zich van vele andere opleiders door High-End specialisten te koppelen aan low profile visibility.

Mentor & Protégé leid je onder andere op voor het landelijk erkende certificaat Persoonsbeveiliging. Met dit certificaat mag je binnen Nederland persoonsbeveiligingswerkzaamheden uitvoeren. Je krijgt ook een aantekening op je grijze pas.

De vooropleidingseisen om deel te kunnen nemen aan de opleiding Persoonsbeveiliging alsmede de opzet van de opleiding staat vermeld in de studiewijzer met de code: BOPB-01

De opleiding Persoonsbeveiliging (Kosten: € 1695,- *)

Basis Close Protection Course

Naast de opleiding Persoonsbeveiliger, bieden wij gedreven persoonsbeveiligers ook een Basis Close Protection Course in Engeland aan. Het betreft een 12 daagse training, en tijdens deze training leert de persoonsbeveiliger de basisvaardigheden van Close Protection. Deze training wordt verzorgd door zeer ervaren Close Protection Instructors. Indien je deze training met succes afgerond hebt, ontvang je het erkende ISA level 3 certificaat. Het certificaat om internationaal als persoonsbeveiliger te mogen werken.

De vooropleidingseisen om aan de Basic Close Protection Course te kunnen deelnemen alsmede de opzet van de course staat vermeld in de studiewijzer met de code: BCPC-01

In verband met Covid19 geldt er voor Engeland een oranje reisadvies. Dit betekent dat er uitsluitend noodzakelijke reizen gemaakt kunnen worden, en er geldt een thuisquarantaine van 14 dagen. Daarnaast geldt er een vlieg- en aanmeer verbod naar Engeland. Vanuit het RIVM is dit een dringend advies, vanuit Mentor & Protégé een vereiste. Derhalve worden er op dit moment geen trainingen in Engeland verzorgd. Laat onverlet dat je alvast een aanvang kunt maken met de opleiding Persoonsbeveiliger (BOPB-01).

Basis Close Protection Course (Kosten: € 2250,- **)

Interesse?

Indien je interesse hebt in de opleiding Persoonsbeveiliging of in de Basis Close Protection Course in Engeland, vraag dan via het contactformulier geheel vrijblijvend onze studiewijzer van de desbetreffende opleiding of course aan. Of bel 088 – 1666 850.

Een studiewijzer wordt pas verstrekt, zodra er duidelijkheid is op welke data de trainingen in Engeland weer beginnen.

* kosten onder voorbehoud, exclusief reis-en  verblijfskosten, examenkosten.

** kosten onder voorbehoud, exclusief reis-en verblijfskosten, examenkosten en licentiekosten.