Directiechauffeur opleiding Almelo

Directiechauffeur opleiding

De directiechauffeur opleiding van DCOI is een professionele vakopleiding. DCOI is een door het CBR/CCV erkend opleidingsinstituut waar u het vak van directiechauffeur vak optimaal leert. De keuze voor een directiechauffeur opleiding is vaak een moeilijk proces.

Directiechauffeur opleiding

Vindt u de baan als directiechauffeur wel leuk? Welke opleiding moet u kiezen? Wat wordt er verwacht van een directiechauffeur? De kwaliteit van de DCOI opleiding (middels e-learning en 4 praktische trainingsdagen) zorgt ervoor dat u een gedegen vak leert. Wij  bieden de mogelijkheid een informatiebijeenkomst te volgen of een Webinar, waarbij we u in de gelegenheid stellen al uw vragen te stellen. Wij nodigen u dan ook uit om een persoonlijk vrijblijvend gesprek aan te gaan of een informatiebijeenkomst/Webinar bij te wonen.

Daarbij komen al uw vragen aan bod, evenals een duidelijke uitleg over de directiechauffeur opleiding en de mogelijkheden. Kijk op de website voor meer informatie.

Vooropleiding directiechauffeur

Bij het DCOI (Driving Company Opleidings Instituut) is er de mogelijkheid om één dag vooropleiding directiechauffeur te volgen. Hiermee vergroot u aanzienlijk uw slagingskans.

Andere voordelen van de eendaagse vooropleiding directiechauffeur:

  • U krijgt een uitstekend inzicht van wat de opleiding nu precies inhoudt, omdat de instructeur alle aspecten die worden behandeld tijdens de opleiding aan bod laat komen
  • U krijgt zo een beter gevoel bij wat een functie als Directiechauffeur voor u kan betekenen
  • U hoeft geen Intakeplus© meer te doen, want u ontvangt op basis van de trainingsdag, die u heeft gevolgd, een uitgebreid verslag met uw sterke punten en uw verbeterpunten. Daarnaast het opleidingsadvies van het DCOI
  • U kunt na deze dag beslissen of u met de opleiding verder wilt gaan.
  • Door de extra trainingsdag vergroot u uw slagingskansen bij het praktijk examen directiechauffeur CCV-D1
  • U betaald slechts een gering bedrag meer voor de introductiedag  (09.00-16.00 uur) dan voor een Intakeplus©

De opleiding directiechauffeur bestaat uit een theoretisch deel en een praktijktraining. Het theoretisch deel bestaat uit een e-learning programma dat u thuis kunt volgen.

Door de duidelijke en overzichtelijke opzet en de ondersteuning van DCOI heeft u een hoge slagingskans. Dit theorie-examen vindt plaats op een locatie van CBR/CVV bij u in de buurt.

Interesse in een opleiding tot VIP chauffeur? Schrijf u vandaag nog in!

Bent u geïnteresseerd in onze opleiding tot VIP chauffeur/privéchauffeur? Schrijf u dan vandaag nog in. Heeft u nog een specifieke vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het beroep als privéchauffeur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt zich ook inschrijven voor een gratis informatiebijeenkomst of Webinar. Wij helpen u graag.

Meer info