Opleiding privéchauffeur opleiding vip chauffeur

Opleiding tot privéchauffeur – VIP chauffeur

 

  • Wij zijn een erkend en professioneel opleidingsinstituut waar u dit fantastische vak leert
  • Een hoogwaardige kwaliteit van de opleiding staat bij ons centraal
  • We hebben een vakkundig en enthousiast team met meer dan 25 jaar ervaring in het verzorgen van opleidingen
  • Een uitstekend wagenpark en een hoog slagingspercentage
  • Ervaren of de opleiding iets voor u is? Kies voor een introductiedag of intake

 

Opleiding privéchauffeur opleiding vip chauffeur
Opleiding privéchauffeur opleiding vip chauffeur

 

Heeft u weleens gehoord van de opleiding tot privéchauffeur? Nee? Dan wordt het de hoogste tijd om kennis te maken met dit fantastische beroep. Gedurende de opleiding tot VIP chauffeur leert u het vak om directieleden, VIP’s en andere belangrijke personen op een correcte, comfortabele en veilige manier op de plek van bestemming te brengen. De professionele praktijkgerichte opleiding die we bij het DCOI aanbieden is erkend door het CCV en wordt gegeven door ervaren en enthousiaste instructeurs.

Kies voor een opleiding tot privéchauffeur van het DCOI

Wanneer u kiest voor de opleiding tot VIP chauffeur van het DCOI, kiest u voor diverse voordelen. Allereerst is het DCOI door het CCV erkend als een opleidingsinstituut. Dit betekent dat wij voldoen aan de strenge eisen die hieraan gesteld zijn. Daarnaast werken we uitsluitend met ervaren, gecertificeerde instructeurs. Ook beschikt het DCOI over een uitstekend wagenpark en is ons slagingspercentage erg hoog.

Wilt u ervaren of de opleiding privéchauffeur echt iets voor u is? Kies dan voor een dag vooropleiding. Tijdens deze dag gaat u daadwerkelijk in de praktijk kennismaken met het vak en bieden we de gelegenheid om al uw vragen te stellen.

Interesse in een opleiding tot VIP chauffeur? Schrijf u vandaag nog in!

Bent u geïnteresseerd in onze opleiding tot VIP chauffeur/privéchauffeur? Schrijf u dan vandaag nog in. Heeft u nog een specifieke vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het beroep als privéchauffeur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.