Ontdek de weg naar een nieuwe carrière met DCOI en Moove Cars!

Kom je uit de omgeving van Diemen of woon je op ongeveer 40 km hier vandaan? Ben jij klaar voor een spannende rit naar succes? DCOI – Driving Company is verheugd om de unieke samenwerking aan te kondigen met Moove Cars, een toonaangevend Spaans bedrijf dat de Nederlandse taxiscène en zakelijk vervoer zal veroveren met een gloednieuw concept!

Moove Cars heeft zijn stempel al gedrukt in bruisende steden zoals Madrid, Bilbao, Zaragoza, Barcelona, Palma de Mallorca, Valencia, Granada, Málaga, Sevilla, Tenerife en Parijs. En raad eens? Binnenkort komt Moove Cars naar Amsterdam, en jij kunt een cruciale rol spelen in dit opwindende avontuur!

Waarom kiezen voor Moove Cars?

Moove Cars staat synoniem voor innovatie en kwaliteit in de taxibranche. Met een bewezen succesrecord in diverse internationale steden, belooft Moove Cars een revolutie teweeg te brengen in Amsterdam. Zet je schrap voor een meeslepende rit vol mogelijkheden!

DCOI – Driving Company opent deuren naar Vaste Dienstverbanden!

Heb je een passie voor de taxi-industrie? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van het Moove Cars-team! Heb je een D1 certificaat of een taxipas behaald bij DCOI dan kun je nu via DCOI solliciteren naar een vast dienstverband bij Moove Cars. Jouw vaardigheden en kennis zijn de sleutel tot een veelbelovende carrière in de opwindende wereld van Moove Cars. Ben je wel in het bezit van een taxipas of CCV-D1 certificaat maar heb je dat niet behaald bij DCOI, doe dan nu een rijtest bij DCOI. Is de rijtest voldoende, dan starten wij de sollicitatieprocedure voor je bij Moove Cars en neemt Moove Cars contact met je op.

Solliciteer nu en stap in de toekomst van Taxi en VIP vervoer!

Grijp deze kans om deel uit te maken van een baanbrekend taxiconcept in Nederland. Solliciteer vandaag nog via DCOI – Driving Company en maak deel uit van een bedrijf dat de normen in de branche verlegt.

Moove Cars en DCOI nodigen jou uit om samen de weg naar succes te bewandelen. Ontdek de opwinding van de Taxi – en zakelijk vervoer en geef jouw carrière een vliegende start met Moove Cars in Amsterdam!

Solliciteren bij DCOI -Driving Company & Moove Cars

  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.