Omscholing naar (internationaal) directie chauffeur

opleidingdirectiechauffeur

DCOI biedt u een professionele opleiding

Wilt u internationaal aan de slag kunnen als directie chauffeur? In dat geval kunt u bij DCOI terecht voor een opleiding of omscholing naar directie chauffeur. Wij zijn een CCV erkend professioneel opleidingsinstituut dat is afgestemd op de behoeften van de hedendaagse markt. U krijgt van ons de beschikking over onder andere een e-learning module, trainingsdagen op de openbare weg en deels gegeven op het trainingscentrum. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

Bij DCOI wordt u geholpen met een omscholing naar een internationaal directie chauffeur

DCOI zorgt dat u voor de omscholing naar een directie chauffeur uitstekend wordt geholpen. Wij zorgen er voor dat u ook internationaal aan het werk kunt. Onze opleiding zorgt dat er met twee kandidaten op één trainer wordt gewerkt. U leert bij DCOI niet alleen veilig en vlot rijden, ook wordt het belang van comfortabel rijden onderstreept. Wij zorgen altijd voor duidelijke instructies hoe u goede communicatie met de VIP tot stand kan brengen. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Gratis persoonlijk gesprek of informatiebijeenkomst
  • Examengarantie
  • Masterclass ‘Solliciteren anno nu’
  • Personal Coach helpt met het zoeken naar een baan en geeft advies
  • Masterclass Personal Development
  • Uitgebalanceerde intake of een dag vooropleiding Directie Chauffeur

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de werkwijze van DCOI dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder. U kunt DCOI bereiken door gebruik te maken van het contactformulier.

[su_divider]