Kosten opleiding directiechauffeur prijs opleiding directiechauffeur

Wat zijn de kosten, is de prijs van een opleiding tot directiechauffeur?

 

  • Wij zijn een erkend en professioneel opleidingsinstituut waar u het chauffeurs vak leert
  • Een hoogwaardige kwaliteit van de opleiding staat bij ons centraal
  • We hebben een vakkundig en enthousiast team met meer dan 25 jaar ervaring in het verzorgen van opleidingen
  • De kosten van onze opleiding tot directiechauffeur zijn all-in
  • Een uitstekend wagenpark en hoog slagingspercentage

 

Kosten opleiding directiechauffeur prijs opleiding directiechauffeur
Kosten opleiding directiechauffeur prijs opleiding directiechauffeur

 

Lijkt het vak van directiechauffeur u een mooi beroep? Kies dan voor een professionele en erkende opleiding tot directiechauffeur. Het DCOI, Driving Company Opleiding Instituut, is een CCV erkend opleidingsinstituut dat onder andere opleidingen verzorgt tot directiechauffeur. Dit betekent dat onze opleidingen van een hoge kwaliteit zijn en dat wij ons volledig op u en uw toekomstige baan als directiechauffeur richten. Meer weten over de opleiding tot directiechauffeur? Neem dan gerust contact met ons op.

De kosten van onze opleiding tot directiechauffeur zijn all-in

Wanneer u kiest voor een opleiding tot directiechauffeur van het DCOI, kiest u voor een prijs van de opleiding tot directiechauffeur die all-in is. De kosten van onze opleiding tot directiechauffeur is € 2750,- inclusief een theorie- en praktijkexamen. De opleiding is BTW vrijgesteld. Deze opleiding bestaat uit vier opleidingsdagen en op de vijfde dag is het praktijkexamen. De theorie kunt u in de omgeving van uw woonplaats doen bij het CBR. Kies voor een praktijk introductiedag om te ervaren of het beroep van directiechauffeur echt iets voor u is!

Interesse? Schrijf u direct in!

Bent u geïnteresseerd in de opleiding tot directiechauffeur van het DCOI? Schrijf u dan direct in. Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden of de prijs van een opleiding tot directiechauffeur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de kosten van een opleiding tot directiechauffeur.