Kosten opleiding directiechauffeur prijs opleiding directiechauffeur

Wat zijn de kosten, is de prijs van een opleiding tot directiechauffeur?

  • Wij zijn een erkend en professioneel opleidingsinstituut waar u het chauffeurs vak leert
  • Een hoogwaardige kwaliteit van de opleiding staat bij ons centraal
  • We hebben een vakkundig en enthousiast team met meer dan 25 jaar ervaring in het verzorgen van opleidingen
  • De kosten van onze opleiding tot directiechauffeur zijn een goede investering in uw toekomst
  • Een uitstekend wagenpark en hoog slagingspercentage

 

Kosten opleiding directiechauffeur prijs opleiding directiechauffeur
Kosten opleiding directiechauffeur prijs opleiding directiechauffeur

 

Lijkt het vak van directiechauffeur u een mooi beroep? Kies dan voor een professionele en erkende opleiding tot directiechauffeur. Het DCOI, Driving Company Opleiding Instituut, is een CCV erkend opleidingsinstituut dat onder andere opleidingen verzorgt tot directiechauffeur. Dit betekent dat onze opleidingen van een hoge kwaliteit zijn en dat wij ons volledig op u en uw toekomstige baan als directiechauffeur richten. Meer weten over de opleiding tot directiechauffeur? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat zijn de kosten van onze opleiding tot directiechauffeur

Wanneer u kiest voor een opleiding tot directiechauffeur van het DCOI, kiest u voor een prijs van de opleiding tot directiechauffeur die all-in is. De kosten van onze opleiding tot directiechauffeur is € 2310,-. De opleiding is BTW vrijgesteld. Deze opleiding bestaat uit vier opleidingsdagen en op de vijfde dag is het praktijkexamen. De theorie kunt u in de omgeving van uw woonplaats doen bij het CBR. Kies voor een praktijk introductiedag om te ervaren of het beroep van directiechauffeur echt iets voor u is!

2021 een jaar met nieuwe kansen

In januari en februari 2021 bieden wij u de opleiding aan met een korting van maar liefst 30%, zodat u het nieuwe jaar goed kunt beginnen en uw droom kunt waarmaken.

Om zeker te weten of u over voldoende kwaliteiten beschikt om het beroep van Directiechauffeur uit te kunnen oefenen en te ontdekken of het vak echt iets voor u is, bieden wij u op 9 en 12  januari de mogelijkheid een gratis en vrijblijvende intake te doen. U kunt zich hiervoor inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen. De intake duurt 1,5 uur en zal bestaan uit een rijtest waarin u interessante tips krijgt over de juiste rijtechniek.

Gratis nieuwjaar- informatiebijeenkomst opleiding directiechauffeur

Interesse? Schrijf u direct in!

Bent u geïnteresseerd in de opleiding tot directiechauffeur van het DCOI? Schrijf u dan direct in. Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden of de prijs van een opleiding tot directiechauffeur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de kosten van een opleiding tot directiechauffeur.