Gratis online informatiebijeenkomst of persoonlijk gesprek

Wil jij directiechauffeur worden? Neem dan deel aan een online informatiebijeenkomst van DCOI. Hier vertelt Matthieu Stam (DGA) je alles over de vakopleiding directiechauffeur. Niet zomaar een rijopleiding maar een vakopleiding voor directiechauffeur die wordt gecertificeerd door het CBR/CCV.

Verder vertellen we je alles over de  mogelijkheden op werk als je straks bent geslaagd. De kansen die wij kunnen bieden en groeimogelijkheden. Na het behalen van je CCV-D1 certificaat begroeten we je graag in onze eigen chauffeursdienst, Driving Company Chauffeursdiensten dc-chauffeursdiensten.nl. Bemiddelen en detacheren binnen ons netwerk behoort ook tot de mogelijkheden.

Ook bieden wij je de unieke mogelijkheid door te groeien naar Directiechauffeur Premium Select, zodat een mooie toekomst als directiechauffeur in het hoogste segment binnen handbereik ligt.

DCOI is marktleider in Nederland en dé opleider voor professionele directiechauffeurs.

Schrijf nu in voor de gratis bijeenkomst of volg een intake

Als u deel wilt nemen aan deze online informatiebijeenkomst schrijf u dan nu in. U krijgt dan van ons een link zodat u vanuit huis op uw computer, tablet of mobiele telefoon heel eenvoudig kunt inloggen.

Online informatiebijeenkomst op zaterdag 25 mei

Op zaterdag 25 mei om 11.00 uur bieden wij u de mogelijkheid een online informatiebijeenkomst bij te wonen waar wij u alles vertellen over de opleiding en de mogelijkheden op een leuke baan. Alles over de verschillen betreffende het CCV-D1 certificaat en het DEKRA certificaat en nog veel meer interessante  feiten. Kom kennis maken bij de grootste opleider van Nederland.

Schrijf je hier in

Persoonlijk gesprek

Komt de datum u niet uit? Dan kunt u ook kiezen voor een persoonlijk gesprek. Dat kan ook online. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of vul het formulier in, dan bellen wij u terug. Telefoon: 088-1666 850.

De Intake

Wilt u weten of u voldoende kwaliteiten bezit om de vakopleiding directiechauffeur te kunnen starten en succesvol te kunnen afronden? Schrijf dan nu in voor een Intake. De intake wordt u tijdelijk aangeboden voor slechts €75,-  (Normale prijs €250,-.) Tijdens deze intake/rijtest gaat u met een docent in een trainingsvoertuig van DCOI de weg op om uw kwaliteiten te beoordelen. De intake duurt 1,5 uur en zal naast de rijtest bestaan uit interessante tips over de juiste rijtechniek. Na de intake bespreekt de docent met u of u over de juiste kwaliteiten beschikt om de opleiding succesvol kunt afronden en geschikt bent voor het beroep directiechauffeur. Daarnaast ontvangt u een uitgebreid verslag van de intake.

Opleiding BTW vrijgesteld

De opleiding is BTW vrijgesteld. DCOI is erkend en geregistreerd door het CRKBO als opleider van deze vakopleiding. Dat scheelt u als particulier al snel een paar honderd euro

Wilt u weten of uw keus voor DCOI de juiste is?

Lees meer

Tot slot

Wij hebben u een zo eerlijk en transparant mogelijk beeld gegeven van de opleiding en de mogelijkheden. DCOI verkoopt geen sprookjes maar erkende opleidingen voor professionals. Mensen die door willen groeien en beroepsmatig op hoog niveau hun werkzaamheden willen uitvoeren. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u elders ook informatie vraagt. Dat vinden wij bij DCOI alleen maar goed. Maar wat moet je vragen? Hoe kom je er achter wat de waarheid is? Wij hebben voor u een vragenlijst gemaakt met vragen en antwoorden zodat uw keuze gemakkelijker wordt. Natuurlijk hopen wij u bij de professionele opleidingen van DCOI te mogen begroeten.

Vragenlijst

 

 

 

 

 

Matthieu Stam
CEO  DCOI – Driving Company B.V.