Gratis online informatiebijeenkomst en een gratis intake

Wil jij directiechauffeur worden? Neem dan deel aan een Webinar/online informatiebijeenkomst van DCOI. Hier vertellen Matthieu Stam (DGA) en Micha Hemmes (Manager operations) je alles over de vakopleiding directiechauffeur. Niet zomaar een rijopleiding maar een vakopleiding voor directiechauffeur die wordt gecertificeerd door het CBR/CCV.

Verder vertellen we je alles over de  mogelijkheden op werk als je straks bent geslaagd. De kansen die wij kunnen bieden en groeimogelijkheden. Wij bemiddelen graag voor je binnen ons grote netwerk. Daarnaast bieden we je de kans je profiel te plaatsen op onze database, zodat werkgevers je makkelijk kunnen vinden.

Ook bieden wij je de unieke mogelijkheid door te groeien naar Directiechauffeur Premium Select, zodat een mooie toekomst als directiechauffeur in het hoogste segment binnen handbereik ligt.

DCOI is marktleider in Nederland en dé opleider voor professionele directiechauffeurs.

Zie voor de data het inschrijfformulier

Als u een online Webinar informatiebijeenkomst wilt bijwonen schrijf u dan snel in, zodat u tijdig alle informatie krijgt om in te loggen.

Persoonlijk gesprek

Komt de datum u niet uit? Dan kunt u ook kiezen voor een persoonlijk gesprek. Dat kan ook online. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of vul het formulier in, dan bellen wij u terug. 088-1666 850.

Gratis intake directiechauffeur

Om zeker te weten of u over voldoende kwaliteiten beschikt om het beroep van Directiechauffeur uit te kunnen oefenen en te ontdekken of het vak echt iets voor u is, bieden wij u de mogelijkheid een gratis en vrijblijvende intake te doen. U kunt zich hiervoor inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen. De intake duurt 1,5 uur en zal bestaan uit een rijtest waarin u interessante tips krijgt over de juiste rijtechniek.

Opleiding BTW vrijgesteld en aftrekbaar

De opleiding is BTW vrijgesteld, omdat DCOI is geregistreerd door het CRKBO als opleider van deze vakopleiding. Dat scheelt u als particulier al snel een paar honderd euro. Daarnaast kunt u de opleidingskosten voor een groot gedeelte van de belasting aftrekken omdat het een vakopleiding betreft.

Schrijf nu in voor de gratis bijeenkomst en/of intake

Als u deel wilt nemen aan dit online Webinar informatiebijeenkomst schrijf u dan nu in. U krijgt dan van ons een link zodat u vanuit huis op uw computer, tablet of mobiele telefoon heel eenvoudig kunt inloggen.

Wilt u weten of u voldoende kwaliteiten bezit om de vakopleiding directiechauffeur te kunnen starten en succesvol te kunnen afronden? Schrijf dan nu in voor een gratis Intake. Tijdens deze rijtest gaat u met een docent in een trainingsvoertuig van DCOI de weg op om uw kwaliteiten te beoordelen.

Schrijf nu in

Wilt u weten waarom uw keus voor DCOI de juiste is?

Lees meer