Gratis online informatiebijeenkomst

Wil jij directiechauffeur worden? Neem dan deel aan een Webinar/online informatiebijeenkomst van DCOI. Hier vertelt Matthieu Stam (DGA) je alles over de vakopleiding directiechauffeur. Niet zomaar een rijopleiding maar een vakopleiding voor directiechauffeur die wordt gecertificeerd door het CBR/CCV.

Verder vertellen we je alles over de  mogelijkheden op werk als je straks bent geslaagd. De kansen die wij kunnen bieden en groeimogelijkheden. Na het behalen van je CCV-D1 certificaat begroeten we je graag in onze eigen chauffeursdienst, Driving Company Chauffeursdiensten dc-chauffeursdiensten.nl. Bemiddelen en detacheren binnen ons netwerk behoort ook tot de mogelijkheden.

Ook bieden wij je de unieke mogelijkheid door te groeien naar Directiechauffeur Premium Select, zodat een mooie toekomst als directiechauffeur in het hoogste segment binnen handbereik ligt.

DCOI is marktleider in Nederland en dé opleider voor professionele directiechauffeurs.

Zie voor de data het inschrijfformulier

Als u een online Webinar informatiebijeenkomst wilt bijwonen schrijf u dan snel in, zodat u tijdig alle informatie krijgt om in te loggen.

Persoonlijk gesprek

Komt de datum u niet uit? Dan kunt u ook kiezen voor een persoonlijk gesprek. Dat kan ook online. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of vul het formulier in, dan bellen wij u terug. 088-1666 850.

Intake directiechauffeur van €250,- voor slechts €69,50

Om zeker te weten of u over voldoende kwaliteiten beschikt om het beroep van Directiechauffeur uit te kunnen oefenen en te ontdekken of het vak echt iets voor u is, bieden wij u de mogelijkheid een vrijblijvende intake te doen. U kunt zich hiervoor inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen. De intake duurt 1,5 uur en zal bestaan uit een rijtest waarin u interessante tips krijgt over de juiste rijtechniek. U betaald geen €250,- voor de intake, maar t/m 31 december slechts €69,50.

Opleiding BTW vrijgesteld

De opleiding is BTW vrijgesteld, omdat DCOI is geregistreerd door het CRKBO als opleider van deze vakopleiding. Dat scheelt u als particulier al snel een paar honderd euro.

Schrijf nu in voor de gratis bijeenkomst of volg een intake

Als u deel wilt nemen aan dit online Webinar informatiebijeenkomst schrijf u dan nu in. U krijgt dan van ons een link zodat u vanuit huis op uw computer, tablet of mobiele telefoon heel eenvoudig kunt inloggen.

Wilt u weten of u voldoende kwaliteiten bezit om de vakopleiding directiechauffeur te kunnen starten en succesvol te kunnen afronden? Schrijf dan nu in voor een Intake. De intake wordt t/m 31 december 2023 aangeboden voor slechts € 69,50,-  (Normale prijs €250,-.)  Tijdens deze intake/rijtest gaat u met een docent in een trainingsvoertuig van DCOI de weg op om uw kwaliteiten te beoordelen.

Live bijeenkomst op zaterdag 30 september om 11.00 uur

Nu de corona weer zo goed als verdwenen is, bieden wij op zaterdag 30 september om 11.00 uur de mogelijkheid een groepsbijeenkomst bij te wonen waar wij u alles vertellen over de opleiding en de mogelijkheden op een leuke baan. Alles over de verschillen betreffende het  CCV-D1 certificaat en het DEKRA certificaat. Kom kennis maken bij de grootste opleider van Nederland.

Schrijf je hier in voor een informatiebijeenkomst, een webinar of  persoonlijk gesprek

Wilt u weten waarom uw keus voor DCOI de juiste is?

Lees meer