Gratis online informatiebijeenkomst opleiding directiechauffeur

Informatiebijeenkomst opleiding Directie/VIP chauffeur

Regelmatig houden wij informatiebijeenkomsten voor iedereen die is geïnteresseerd in het beroep van Directiechauffeur. Echter, door de Lock down hebben wij besloten er online Webinars van te maken. Als u deel wilt nemen aan dit online Webinar krijgt u van ons een link zodat u vanuit huis op uw computer, tablet of mobiele telefoon heel eenvoudig kunt inloggen. Tijdens deze online Webinar vertellen wij u alles over het vak, de mogelijkheden en carrièrekansen. Wij beantwoorden al uw vragen over bijvoorbeeld baangarantie, hoe ziet de toekomst voor ons vak eruit na Covid-19, wat zijn de verwachtingen? Word ik geholpen bij het zoeken naar werk en wat kan DCOI voor mij betekenen?

Zie voor de data het inschrijfformulier

Als u een online Webinar informatiebijeenkomst wilt bijwonen schrijf u dan snel in, zodat u tijdig alle informatie krijgt om in te loggen.

Persoonlijk gesprek

Komt de datum u niet uit? Dan kunt u ook kiezen voor een persoonlijk gesprek. Dat kan ook online. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of vul het formulier in, dan bellen wij u terug. 088-1666 850.

Gratis intake directiechauffeur

Om zeker te weten of u over voldoende kwaliteiten beschikt om het beroep van Directiechauffeur uit te kunnen oefenen en te ontdekken of het vak echt iets voor u is, bieden wij u in maart de mogelijkheid een gratis en vrijblijvende intake te doen. U kunt zich hiervoor inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen. De intake duurt 1,5 uur en zal bestaan uit een rijtest waarin u interessante tips krijgt over de juiste rijtechniek.

Nieuwjaarsaanbieding

Om het jaar goed beginnen bieden wij u bij reservering, in de februari en maart, een korting van 30% op de opleidingskosten. U kunt dan starten met de opleiding in april. De opleiding is BTW vrijgesteld, omdat DCOI is geregistreerd door het CRKBO als opleider van deze vakopleiding. Dat scheelt u als particulier al snel een paar honderd euro. Daarnaast kunt u de opleidingskosten voor een groot gedeelte van de belasting aftrekken omdat het een vakopleiding betreft.

Schrijf hier in voor de gratis bijeenkomst en/of intake