Directiechauffeur Premium Select

Naast onze hoogwaardige CCV – D1 – D2 – D3 en D4 opleidingen is DCOI gestart met de opleiding Directiechauffeur Premium Select. Deze opleiding is aanvullend op de opleidingen CCV-D1 en D2 en onderscheidt zich op een groot aantal punten ten opzichte van de reguliere opleidingen.

De huidige opleidingen worden al gegeven in een luxe BMW 5 serie High Executive, een voertuig dat volledig aansluit op de huidige markt. Maar, gezien de ontwikkeling van de Hybride & Elektrische voertuigen hebben wij een aantal opleidingen ontwikkeld die opleiden tot het hoogste niveau van directiechauffeur. Eén daarvan is de Opleiding Directiechauffeur Premium Select.

De volgende items worden behandeld in deze exclusieve opleiding:

  • Een rijtraining met een hoogwaardige BMW hybride 5/7 serie of een volledige elektrisch voertuig, waarbij u alles leert over de nieuwe technieken en systemen. Zodat u straks de systemen optimaal kunt gebruiken.
  • Een e-learning module waarin u alles kunt lezen over Hybride & Elektrische voertuigen, speciale rijtechnieken, verhoogde voertuigbeheersing, beveiliging, actieve en passieve veiligheidssystemen en Internationale etiquette
  • De opleiding Security Driver, die wij als DCOI al geruime tijd verzorgen, hebben wij in de opleiding Directiechauffeur Premium Select geïntegreerd. Hierbij worden diverse beveiligingstechnieken geleerd en rij- technische handelingen op de openbare weg getraind. Waarbij veel aandacht gaat naar waarnemingstechnieken op het gebied van beveiliging en persoonsbeveiliging.
  • De module omgaan met de pers en storende personen. Hiervoor huurt DCOI een professionele acteur in om realistische situaties te trainen, zodat u in uw beroep optimaal kunt functioneren.
  • De opleidingsdagen vinden plaats in Nederland en het buitenland op internationaal niveau.

Directiechauffeur Premium Select. Een driedaagse opleiding die u op het hoogste level zal brengen.

Heeft u het certificaat CCV- D1 of D2 niet bij DCOI gevolgd, dan bieden wij u een gratis intake aan om te zien of u geschikt bent voor deze hoogwaardige opleiding.

Applicatiedagen

Deze dagen kunnen meetellen voor de applicatiedagen van uw CCV-D1 of D2 certificaat.

DCOI, altijd op de toekomst voorbereid.