Directiechauffeur opleiding

Directie chauffeur opleiding

De directiechauffeur opleiding van DCOI is een professionele chauffeurs opleiding bij een instituut waar u het chauffeurs vak leert. De keuze voor een directiechauffeur opleiding is vaak een moeilijk proces.

Directiechauffeur opleiding

Vindt u de baan als directiechauffeur wel leuk? Welke opleiding moet u kiezen? Wat wordt er verwacht van een directiechauffeur? De kwaliteit van de DCOI opleiding (middels e-learning en middels praktische trainingsdagen) zorgt ervoor dat u een gedegen vak leert en wij bieden een handreiking door u in de gelegenheid te stellen een persoonlijk vrijblijvend gesprek aan te gaan.

Daarin komen al uw vragen aan bod, evenals een duidelijke uitleg over de directie chauffeur opleiding en de mogelijkheden. Kijk op de website voor meer informatie.

Vooropleiding directiechauffeur

Bij DCOI (Driving Company Opleidings Instituut) is er de mogelijkheid om één dag een vooropleiding directie chauffeur te volgen. Als u na die dag vooropleiding een positief resultaat heeft behaald, geven wij u met een gerust hart examen garantie.

Uw slagingskans is dan erg hoog, want als u zich aan de gemaakte afspraken houdt, kunt u het beroep van directiechauffeur uitoefenen. Andere voordelen van de eendaagse vooropleiding directiechauffeur:

  • inzicht in inhoud opleiding
  • Beter gevoel betreffende de functie van directie chauffeur
  • Geen Intakeplus meer nodig, want die vindt plaatst op de trainingsdag
  • Uitgebreid verslag met sterke punten en verbeterpunten
  • Opleidingsadvies van DCOI
  • Vergroten van kansen bij CCV-D1 examen
  • Examengarantie

De opleiding bestaat uit een theoretisch deel en een praktijktraining. Het theoretisch deel bestaat uit een e-learning programma wat u voorafgaand aan de praktijk opleidingsweek thuis volgt.

Door de duidelijke en overzichtelijke opzet en de mogelijkheid om contact op te nemen met DCOI heeft u een hoge slagingskans. Dit theorie-examen vindt plaats op een locatie van CBR/CVV bij u in de buurt.

Neem contact op voor een directiechauffeur opleiding

Wij vertellen u graag meer over onze directie chauffeurs opleiding en beantwoorden al uw vragen. Daarvoor kunt u een persoonlijk, vrijblijvend gesprek aanvragen of deelnemen aan onze informatiebijeenkomsten. Schrijf u in via de website of bel. U bent van harte welkom!