Directie chauffeur worden vanuit Friesland en Groningen

opleidingdirectiechauffeur

Professioneel aan de slag als directie chauffeur

Heeft u er voor gekozen om een directie chauffeur te worden dan kunt u bij DCOI terecht voor een opleiding met een examen garantie. Als een CCV erkend professioneel opleidingsinstituut zijn wij afgestemd op de behoeften van de hedendaagse markt. U wordt bij ons andere geholpen met een e-learning module, trainingsdagen op de openbare weg en deels gegeven op het trainingscentrum. U bent altijd welkom contact met ons op te nemen voor verdere informatie vanuit Groningen en Friesland!

DCOI zorgt dat u vanuit Friesland of Groningen een directie chauffeur kunt worden

U wordt uitstekend geholpen door DCOI om op een professionele manier directie chauffeur te worden. Ook vanuit Groningen en Friesland kunt u onze hulp inschakelen. Onze opleiding werkt met twee kandidaten op één trainer. U leert bij DCOI niet alleen veilig en vlot rijden, ook wordt het belang van comfortabel rijden onderstreept. Ook wordt u geholpen om goede communicatie met de VIP tot stand te brengen. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Uitgebalanceerde intake of een dag vooropleiding Directie Chauffeur
  • Masterclass ‘Solliciteren anno nu’
  • Personal Coach helpt met het zoeken naar een baan en geeft advies
  • Gratis persoonlijk gesprek of informatiebijeenkomst
  • Examengarantie
  • Masterclass Personal Development

Altijd uitstekend geholpen

Wanneer u op zoek bent naar meer informatie over de mogelijkheden en onze werkwijze dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder. U kunt DCOI bereiken door gebruik te maken van het contactformulier.

[su_divider]