Directie chauffeur worden met een scherp salaris

opleidingdirectiechauffeur

Examen garantie

Heeft u er voor gekozen om een directie chauffeur te worden met een mooi salaris? Bent u een enthousiasteling die graag in mooie auto’s rijdt? Bij DCOI kunt u een opleiding volgen met een examen garantie. Als een CCV erkend professioneel opleidingsinstituut zijn wij afgestemd op wat de hedendaagse markt verlangt. Wij bieden onder andere een e-learning module, trainingsdagen op de openbare weg en deels gegeven op het trainingscentrum.

Bij DCOI kunt u een directie chauffeur opleiding CCV-D1 volgen

DCOI zorgt dat u uitstekend wordt geholpen om een professionele directie chauffeur te worden. Deze baan biedt een goed salaris maar is enkel bedoeld voor echte enthousiastelingen. Onze optimale opleiding traint met twee kandidaten op één trainer wat zorgt voor een optimaal rendement uit de opleiding. U leert bij ons niet alleen veilig en vlot rijden, ook wordt het belang van comfortabel rijden onderstreept. Verder krijgt u instructies met het verzorgen van goede communicatie met de VIP. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Gratis persoonlijk gesprek of informatiebijeenkomst
  • Uitgebalanceerde intake of een dag vooropleiding Directie Chauffeur
  • Masterclass ‘Solliciteren anno nu’
  • Personal Coach helpt met het zoeken naar een baan en geeft advies
  • Examengarantie
  • Masterclass Personal Development

Wij staan voor u klaar

Neem gerust contact met ons op als u meer informatie zoekt over de mogelijkheden en onze werkwijze. Wij helpen u graag verder. U kunt DCOI bereiken door gebruik te maken van het contactformulier.

[su_divider]