Directie chauffeur vanuit Limburg, Brabant, Drenthe

Directie chauffeur vanuit Limburg, Brabant, Drenthe
Directie chauffeur vanuit Limburg, Brabant, Drenthe

Ook professioneel werken als directie chauffeur?

Wanneer u ook een uitdagende baan als directie chauffeur heeft gekozen dan kunt u bij DCOI terecht voor een gerichte, gecertificeerde opleiding. Als een CCV erkend professioneel opleidingsinstituut zijn wij afgestemd op de behoeften van de hedendaagse markt. Wij helpen u ons andere met een e-learning module, trainingsdagen op de openbare weg en deels gegeven op het trainingscentrum. Komt u uit Drenthe, Brabant of Limburg aarzel dan niet contact met ons op te nemen!

DCOI helpt mensen uit Brabant, Limburg en Drenthe om als directie chauffeur aan de slag te gaan

DCOI zorgt er voor dat u altijd op een professionele manier geholpen wordt een directie chauffeur te worden. Ook vanuit Brabant, Limburg en Drenthe bent u welkom onze hulp in te schakelen. Onze opleiding werkt met twee kandidaten op één trainer. Bij DCOI leert u niet alleen veilig en vlot rijden, ook wordt het belang van comfortabel rijden onderstreept. Daarnaast wordt u geholpen om goede communicatie met de VIP tot stand te brengen. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Uitgebalanceerde intake of een dag vooropleiding Directie Chauffeur
  • Masterclass ‘Solliciteren anno nu’
  • Masterclass Personal Development
  • Personal Coach helpt met het zoeken naar een baan en geeft advies
  • Gratis persoonlijk gesprek of informatiebijeenkomst
  • Examengarantie

U wordt door DCOI uitstekend geholpen

DCOI helpt u ook graag als u op zoek bent naar meer informatie over de mogelijkheden en onze werkwijze. Wij nodigen u uit om hier voor direct contact met ons op te nemen. Wij zorgen dat uw vragen zo goed mogelijk worden beantwoord. U kunt DCOI bereiken door gebruik te maken van het contactformulier.

[su_divider]