Directie chauffeur opleiding

Directie chauffeur opleiding
Directie chauffeur opleiding

Gecertificeerde CCV-D1 opleiding

Wilt u een directie chauffeur worden? Bent u een enthousiasteling die graag in mooie auto’s rijdt? Bij DCOI kunt u een opleiding volgen met een CCV-D1 certificering. Wij zijn een CCV erkend professioneel opleidingsinstituut dat afgestemd is op wat de hedendaagse markt verlangt. Onze opleiding bestaat uit een e-learning module, trainingsdagen op de openbare weg en deels gegeven op het trainingscentrum.

Bij DCOI kunt u een directie chauffeur opleiding CCV-D1 volgen

DCOI kan u uitstekend helpen met de professionele directie chauffeur opleiding die door ons wordt aangeboden. Onze optimale opleiding traint met twee kandidaten op één trainer. Hierdoor haalt u volgens ons een optimaal rendement uit de opleiding. U leert bij ons niet alleen veilig en vlot rijden, ook wordt het belang van comfortabel rijden onderstreept. Verder krijgt u instructies met het verzorgen van goede communicatie met de VIP. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Gratis persoonlijk gesprek of informatiebijeenkomst
  • Uitgebalanceerde intake of een dag vooropleiding Directie Chauffeur
  • Personal Coach helpt met het zoeken naar een baan en geeft advies
  • Examengarantie
  • Masterclass Personal Development
  • Masterclass ‘Solliciteren anno nu’

Neem nu contact met ons op

U bent altijd welkom om contact met ons op te nemen als u meer informatie zoekt over de mogelijkheden en onze werkwijze. Wij staan u graag te woord. U kunt DCOI bereiken door gebruik te maken van het contactformulier.

[su_divider]