Directie chauffeur nabij Zeist, Utrecht, Amersfoort

opleidingdirectiechauffeur

Wij zorgen dat u goed en professioneel uw werk te doen

Als u een directie chauffeur wilt worden dan is het mogelijk om bij DCOI een opleiding te volgen met een examen garantie. Wij zijn een CCV erkend professioneel opleidingsinstituut dat is afgestemd op de behoeften van de hedendaagse markt. Wij bieden onder andere een e-learning module, trainingsdagen op de openbare weg en deels gegeven op het trainingscentrum. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

DCOI helpt u een directie chauffeur te worden bij Zeist, Utrecht en Amersfoort

U bent er bij DCOI zeker van dat u uitstekend wordt geholpen om een professionele manier directie chauffeur te worden. Woont u in of nabij Utrecht, Amersfoort of Utrecht dan bent u bij ons altijd welkom. Onze opleiding zorgt dat er met twee kandidaten op één trainer wordt gewerkt. Bij DCOI leert u niet alleen veilig en vlot rijden, ook wordt het belang van comfortabel rijden onderstreept. Verder krijgt u instructies hoe u goede communicatie met de VIP tot stand kan brengen. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Gratis persoonlijk gesprek of informatiebijeenkomst
  • Examengarantie
  • Masterclass Personal Development
  • Uitgebalanceerde intake of een dag vooropleiding Directie Chauffeur
  • Masterclass ‘Solliciteren anno nu’
  • Personal Coach helpt met het zoeken naar een baan en geeft advies

Neem gerust contact met ons op

Als u meer informatie zoekt over de mogelijkheden en onze werkwijze dan bent u altijd welkom contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder. U kunt DCOI bereiken door gebruik te maken van het contactformulier.

[su_divider]