Cursus (internationaal) directie chauffeur iets voor u?

Vak chauffeur cursussen volgt u bij erkend opleidingsinstituut DCOI

Directiechauffeur is een prachtig vak, maar niet voor iedereen geschikt. U dient over de juiste eigenschappen en capaciteiten te beschikken om toegelaten worden tot de cursus (internationaal) directie chauffeur. Deze cursus bestaat naast de nodige theorie (via e-learning) over heel wat praktijktrainingen. Maar als u deze opleiding heeft volbracht, heeft u ook een waardevol en door CCV erkend certificaat om het geleerde in de praktijk te brengen. Bent u de toekomstige directiechauffeur die wij zoeken? Wij dagen u uit! Kijk op de website en ontvang persoonlijk, aanvullende informatie tijdens de informatiebijeenkomsten.

De ondersteuning die u kunt verwachten bij de cursus (internationaal) directie chauffeur

Directiechauffeur worden, is niet zo maar iets. Bij DCOI geeft de cursus tot (internationaal) directie chauffeur u de mogelijkheid om bij de uitoefening van uw vak directieleden veilig, vlot en comfortabel in een luxe auto naar de juiste plek te rijden. Goede communicatie met uw VIP is daarbij eveneens van zeer groot belang. Gedurende de opleidingsweek komen al deze punten tot in detail aan de orde. Gedurende de cursus traint één trainer twee kandidaten waardoor u optimaal resultaat uit de cursus chauffeur kunt halen. DCOI biedt daarnaast ondersteuning in de vorm van:

  • persoonlijk intake gesprek
  • informatiebijeenkomst
  • uitgebalanceerde intake of eendaagse vooropleiding directiechauffeur
  • examengarantie
  • personal coach om u te helpen om een leuke baan te vinden
  • masterclass personal development
  • masterclass solliciteren anno nu

Bezoek de informatiebijeenkomst en schrijf u in!

De informatiedagen van DCOI bieden de mogelijkheid om u goed te oriënteren op het vak van directie chauffeur. Wij vertellen u over het vak en beantwoorden uw vragen. U bent welkom in Almere en Amersfoort. Schrijf u in middels het contactformulier op de website. Wij heten u graag van harte welkom!