Applicatiedagen CCV-D1 en D2

CCV- D1 erkenning
DCOI – Driving Company is door het CBR/CCV erkend als een opleidingsinstituut voor directiechauffeurs en voldoet dan ook aan de strenge eisen die daaraan zijn gesteld. Daarnaast werken wij bij het DCOI uitsluitend met ervaren en gecertificeerde instructeurs.

Applicatiedagen
Zijn uw chauffeurs al in het bezit van het CCV-D1 of D2 certificaat dan kunnen zij in de maanden april, mei, juni en juli tegen een speciaal tarief hun applicatiedagen bij DCOI – Driving Company volgen. Bij DCOI is een applicatiedag geen rondje om de kerk. Nee, we passen de opleidingsdag aan op het niveau van de chauffeur en zorgen ervoor dat hij/zij met meer kennis en vaardigheden de applicatiedag(en) afsluit. De kosten voor een applicatiedag bedragen € 299,– p.p BTW vrijgesteld. De dag is exclusief lunch. De aanmeldkosten CCV bedragen € 19,50 per applicatiedag.

Mochten er applicatiedagen zijn die door het coronavirus geen doorgang kunnen vinden omdat het CCV geen registratie doet i.v.m. sluiting, dan worden de dagen kosteloos verplaatst naar een andere datum.

Haal het optimale uit je applicatiedagen
Het is wel belangrijk om te weten dat je de laatste, dus derde applicatiedag, in het laatste jaar volgt  waarop het certificaat geldig is. Alleen dan wordt de huidige datum van het certificaat aangehouden.

Voorbeeld; het certificaat is geldig tot 10 juni 2022, dan is het raadzaam de eerste twee dagen voor 2022 te doen en de laatste dag in 2022. Zo haal je optimaal rendement uit je applicatiedagen.

Lees na het formulier alles over de opleiding directiechauffeur

DCOI de grootste internationale opleider van Nederland

Info & applicatiedagen

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY

Nog geen directiechauffeur?

Nog geen D1 certificaat? Waarom dan de opleiding CCV-D1?
De Nederlandse markt vraagt nu eenmaal om een CCV- D1 certificaat. Bij nagenoeg alle aanbestedingen, waarop u kunt inschrijven in de markt, vereist men chauffeurs met een CCV-D1 opleiding. Andere certificaten zijn een prima aanvulling, maar hebben in Nederland slechts een beperkte waarde. Mochten uw werkzaamheden plaatsvinden in het buitenland dan is nog steeds het CCV-D1 certificaat van belang. De opleiding kunt u later eventueel uitbreiden met de internationale opleiding directiechauffeur. Lees hier meer over de internationale opleiding

De opleiding bestaat uit twee delen. Een theoretisch deel en een praktijktraining. De praktijktraining duurt vier dagen, met op vrijdag aansluitend het CCV- D1 praktijkexamen. U bent dus van maandag t/m vrijdag aan de praktijkopleiding bezig. De deelnemers kunnen thuis de theorie via e-learning leren. De theorie is duidelijk en overzichtelijk opgezet. Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met ons.

Om het certificaat CCV- D1 of CCV-D2 te behouden dient u 3 applicatietrainingen in de vijf jaar te volgen. Het is daarom van belang tijdig de drie dagen te volgen om te voorkomen dat uw certificaat verloopt.

Opleidingsoverzicht

Speciale tarieven voor bedrijven en ZZP’ers
Speciaal voor taxi bedrijven en chauffeursdiensten hebben wij aangepaste prijzen. De opleiding CCV-D1 kost op basis van 1 persoon € 2150,- BTW vrijgesteld. Op basis van 2 personen € 1850,- p.p. BTW vrijgesteld. Dit bedrag is inclusief inzet instructeur, gebruik auto, training op het circuit/rijvaardigheidscentrum en de examengelden voor het praktijk- en theorie examen. Exclusief lunches.

De applicatiedagen gebruiken om het CCV-D2 certificaat te behalen
DCOI biedt u de mogelijkheid om de drie applicatiedagen te gebruiken voor het behalen van het CCV-D2 certificaat. U betaalt dan een extra trainingsdag en de toeslag voor het examengeld. Het examengeld van het D2 examen ligt aanzienlijk hoger door de duur van het examen (2 uur).
De kosten voor het behalen van het CCV-D2 certificaat komt daarmee op € 2150,- p.p. BTW vrijgesteld. Op basis van 2 personen € 1850,- p.p.

Opleiding directiechauffeur taxibedrijven/ ZZP'ers

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY