CCV- D1 versus DEKRA

Opleiding CCV-D1 directiechauffeur wel of geen internationale opleiding?

Steeds vaker horen wij beweringen die onjuist zijn. Namelijk de stelling dat de opleiding directiechauffeur CCV-D1 geen internationale opleiding voor directiechauffeurs zou zijn en dat de opleiding directiechauffeur van DEKRA dat wel zou zijn.

Onzin! Het certificaat directiechauffeur CCV-D1 en D2, dat wordt uitgegeven door het CBR/CCV, is de norm in Nederland. Chauffeurs met deze opleiding rijden ook Internationale ritten. Om die reden trainen de deelnemers van DCOI ook deels in het buitenland. De bewering dat het CCV-D1 certificaat een ‘opstapje’ is naar een internationaal DEKRA certificaat is dus slechts een marketing verhaal.

Wil je jezelf na het behalen van het CCV-D1 of D2 certificaat verder ontwikkelen tot High Class directiechauffeur? Volg dan de opleiding Directiechauffeur Premium Select.