Professionele vakopleiding Directiechauffeurs

Wil jij directiechauffeur worden? Neem dan deel aan een Webinar/online informatiebijeenkomst van DCOI. Marktleider in Nederland. Hier vertellen wij alles over de vakopleiding directiechauffeur. Niet zomaar een rijopleiding maar een vakopleiding voor directiechauffeur die wordt gecertificeerd door het CBR/CCV.

Verder vertellen we je alles over de  mogelijkheden op werk als je straks bent geslaagd. De kansen die wij kunnen bieden en groeimogelijkheden. Wij bemiddelen graag voor je en stellen je voor in ons grote netwerk. Daarnaast bieden we je de kans je profiel te plaatsen op onze database zodat werkgevers je makkelijk kunnen vinden.

Ook bieden wij je de unieke mogelijkheid door te groeien naar Directiechauffeur Premium Select, zodat een mooie toekomst als directiechauffeur in het hoogste segment binnen handbereik ligt.

DCOI, de opleider voor professionele directiechauffeurs.

Lees meer