Chauffeur gevraagd

De Tweede Kamer is het hart van de Nederlandse democratie. Hier werken 150 Kamerleden, hun fractiemedewerkers en veel journalisten. Daarnaast wordt het werk van de Kamerleden ondersteund door de ambtelijke Tweede Kamerorganisatie. Ruim 560 collega’s ondersteunen het politieke proces direct of indirect en dragen zo bij aan het functioneren van onze democratie. Want de Tweede Kamer is van iedereen en voor iedereen.

De Tweede Kamer zoekt een chauffeur voor de Voorzitter van de Tweede Kamer!

Krijg je energie van wisselende ritten en vind je onregelmatige werktijden en werken in het weekend geen bezwaar? Vind jij het leuk om als chauffeur vertegenwoordiger van de Tweede Kamer te zijn? Lees dan meer

https://www.tweedekamer.nl/over_de_tweede_kamer/werken_bij_de_tweede_kamer/chauffeur