Waarom DCOI?

Prijs- kwaliteitverhouding

DCOI– Driving Company geeft opleidingen op hoogwaardig niveau, met een hoog slagingspercentage, tegen een uitstekende prijs.

Vaak krijgen wij de vraag hoe het mogelijk is dat wij tegen een scherp tarief toch een uitstekende opleiding kunnen bieden. Het antwoord is eigenlijk eenvoudig. Dat is mogelijk door onze uitgekiende bedrijfsvoering en redelijke winstmarges. Daarnaast werken wij met een klein team mensen die heel productief en gedreven zijn. Verder geven wij geen grote bedragen uit aan marketing en houden we ons daar ook niet de hele dag mee bezig. Nee, wij doen wat een goede opleider moet doen, zich bezighouden met opleiden.

De verhalen dat sommige opleiders internationale contacten hebben en u in het buitenland  een baan kunnen bieden zijn onzin!  Als dat waar zou zijn zouden zij  u, als u de opleiding bij hen zou volgen, toch wel een arbeidsovereenkomst kunnen bieden. Maar nee, dat doen ze niet. Waarom niet? Omdat zij die garantie helemaal niet kunnen geven.

DCOI internationaal
DCOI is een internationaal bedrijf en geeft inmiddels opleidingen in Nederland – België –  Duitsland – Frankrijk – Portugal. Daarnaast vraagt onze samenwerkingspartner Acies International regelmatig, wereldwijd, Security Drivers op afroep. Een opleiding die wij vanuit DCOI ook verzorgen. Verder hebben wij meerdere relaties in Nederland. Hoewel wij u geen baan kunnen garanderen bemiddelen wij natuurlijk graag voor u.

Waarom DCOI –Driving Company?

  • 25 jaar ervaring op het gebied van rijvaardigheidsopleidingen
  • Hoog slagingspercentage
  • Transparant
  • Uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding
  • Flexibel
  • Eerlijk & betrouwbaar
  • Gespreide betalingsmogelijkheden
  • Extra trainingsmiddag, van 4 uur, op het circuit in Lelystad
  • Gecertificeerde instructeurs met ruime ervaring
  • Ontspannen en prettige sfeer