DCOI ook in Portugal

DCOI is met  meerdere partijen in Portugal in gesprek om ook in dit land de opleiding directiechauffeur te gaan verzorgen en de kwaliteit van de huidige directiechauffeurs te verbeteren.
Naast de opleidingen die DCOI nu verzorgt in de Benelux zijn wij bezig aan een Internationale uitbreiding, om onze deelnemers ook Internationaal te kunnen plaatsen. De opleiding Security Driver is daar tevens een perfecte aanvulling op.

Daarnaast is het DCOI, vanaf mei, gestart met exclusieve VIP tours in Lissabon en omstreken. Ook de chauffeurs die deze tours verzorgen zullen internationaal zijn opgeleid en voldoen aan de strenge eisen die daaraan worden gesteld. De zeer exclusieve tours zullen worden verzorgd onder de naam Experience Tours Lisbon. www.experiencetours-lisbon.com. Natuurlijk bent u, mits opgeleid door het DCOI, ook van harte welkom op een functie in Portugal te solliciteren, op het moment dat daar nieuwe vacatures zijn.