Vakopleiding Security Driver

Vakopleiding Security Driver

U heeft een tijdje geen nieuws zien verschijnen bij onze rubriek ‘Nieuws’ Dat klopt! We zijn erg druk geweest met de certificering van de opleiding CCV-D2  en met de ontwikkelingen van de nieuwe vakopleiding Security Driver. Een prachtig product  dat een zeer waardevolle aanvulling kan zijn op uw huidige certificaten. Wilt u hier meer over lezen, kijk dan gerust even onder opleidingen op onze website. Daarnaast zijn onze instructeurs natuurlijk dagelijks bezig met het verzorgen van de vakopleiding directiechauffeur CCV-D1.

U kunt, onder opleidingen, ook alles lezen over de opleiding CCV-D2. Deze training bestaat uit een vierdaagse praktijktraining. Aansluitend doet u examen op de locatie die u krijgt opgegeven van het CCV.
Meer weten?  Bel 088 1666-850