DCOI, snelst groeiende opleider

DCOI is momenteel de snelst groeiende opleider, in Nederland, op het gebied van vakopleidingen voor Directiechauffeurs. Inmiddels hebben velen de opleiding al met succes afgerond en zijn de meeste deelnemers aan het werk als Directiechauffeur.

DCOI wordt steeds vaker benaderd door chauffeursdiensten en andere organisaties met de vraag naar goed opgeleide Directiechauffeurs. Er zijn meerdere afspraken gemaakt met bedrijven waardoor wij vanaf eind februari 2016 onze deelnemers een stageplek kunnen bieden om ervaring op te doen als Directiechauffeur.

Het is niet alleen de hoge kwaliteit die het DCOI heeft te bieden, maar ook de persoonlijke benadering en zorg wordt door deelnemers zeer gewaardeerd.

Daarnaast zijn er tal van ontwikkelingen die op stapel staan. Een vakopleiding Security Driver, specialistische trainingen voor Directiechauffeurs op het rijvaardigheidscentrum van het RDW en nog veel meer. Blijf het nieuws dus volgen, ook als je al een CCV-D1 of D2 certificaat bezit.  Zorg dat ook jij straks kan aansluiten bij de vervolgopleidingen voor Directiechauffeurs anno 2016.